Don Bosko
Fudbalski klub Don Bosko

Fudbalski klub Don Bosko

Fudbalski klub Don Bosko

O nama FK Don Bosko

Fudbalski klub Don Bosko ponosno se ističe kao simbol strasti, predanosti i izvrsnosti u svijetu fudbala. Osnovan u septembru 2022 godine naš klub, teži ostvariti uspjehe na domaćim i međunarodnim travnatim terenima.

Naša Vizija:

Naša vizija je jednostavna – postati prepoznatljiv i poželjan fudbalski klub, ne samo po rezultatima na terenu, već i po integritetu, raznolikosti i unaprjeđenju fudbala kao sporta.

Naša Misija:

Misija Fudbalskog kluba Don Boskoje razvijati, napredovati i podržavati fudbal na svim nivoima. Kroz edukaciju, treninge i poticanje sportskih vrijednosti, želimo stvarati prilike za mlade talente, poticati njihov razvoj i omogućiti im ostvarivanje svojih snova.

Naši Prioriteti:

Igrači: Naši igrači su srce i duša kluba. Nudimo im najbolje uslove za razvoj i napredak, kako na sportskom, tako i na privatnom planu.

Zajednica: Ponosno podržavamo našu zajednicu. Organiziramo razne akcije, radionice i projekte kako bismo doprinijeli boljitku lokalne zajednice i promovisali sportske vrijednosti.

Stručnost: Uvijek težimo biti najbolji. Naši stručnjaci i treneri neprestano rade na unaprjeđenju igre i postizanju izvrsnosti.

Inovacija: Aktivno pratimo najnovije trendove u fudbalu kako bismo uvodili inovacije u treninge i taktiku igre.
Entuzijazam: Fudbal je strast i radost. Potičemo entuzijazam među igračima kako bismo uživali u igri

Podrži naš program, tako što će tvoja donacija biti usmjerena ka djeci iz socijalno i finansiski ugroženih porodica. Omogući još nekom da kvalitetno provede svoje slobodno vrijeme i da se razvija u zdravom okruženju. 

Vaše malo nekome znači mnogo!

Kontaktirajte nas:

Želimo čuti od vas! Za sva pitanja, komentare ili saradnju, slobodno nas kontaktirajte na fudbalskiklub@donbosko.me ili putem telefona na +38269222251 

Hvala vam što ste dio Fudbalskog kluba Don Bosko.Spremni smo zajedno graditi budućnost fudbala!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien