Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Poslovni engleski

Živimo u svijetu globalne razmjene informacija, roba i usluga, u kojem je poznavanje engleskog jezika uslov za uspješno obavljanje posla.Vladanje poslovnim engleskim povećava šanse da dobijete posao, bržeg napredovanja u poslu, profesionalnog usavršavanja.
Kurs poslovnog engleskog ima za cilj da polaznik postepeno stičete znanja i sigurnost u vladanju jezikom struke i da vještine aktivno koristi za prezentacije, diskusije, pregovore, telefoniranje, prepisku i druge aktivnosti koje su u vezi sa profesijom kojom se bavi.

U Centru smo razvili ovaj program u namjeri da polaznici uz dobro koncipiran, osmišljen, pregledani i dobro vođen kurs aktivnim učešćem savladaju poslovni engleski na nivou sve četiri jezičke vještine (pisanje, slušanje, govorenje, razumijevanje). Najprije polaznici jezikom struke uče temeljno o osnovama iz oblasti poslovanja (privredno društvo i sl.), da bi se tokom kursa mogli usmjeriti na oblasti iz domena njihovih interesovanjaiI potreba (ekonomija, pravo, bankarstvo, turizam, marketing, menadžment, evropske integracije itd.)
Polaznici na kursu uče kako da napišu dobar cv I motivaciono pismo, da obavljaju pismenu i usmenu komunikaciju i u timu simuliraju poslovni sastanak.

Program za kurs je usklađen sa Zajedničkim evropskim okvirom i Longmanovim programima edicije First Insights into Business i New Insights into Business, koji skupa garantuju kvalitet nastave.
Kurs poslovnog engleskog podijeljen je po nivoima od početnog B1 do B2+. Za upis na kurs potrebno je da polaznik solidno vlada opštim engleskim jezikom (nivo B1.2).
Cijene kursa su prilagođene mogućnostima polaznika i cijena iznosi 170€ za troipomjesečno izvođenje kursa, a škola je obezbijedila inicijalno testiranje polaznika.