Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

5. dan oratorija

25.01.2013

Rano ujutro smo se uputili ka Vučju. Pomalo pospani, ali kada smo pomišljali šta nas sve tamo čeka nismo željeli da spavamo. Prolazili smo kraj bijlih predjela koji su se presijavali na suncu. Pričali smo, pomalo i pjevali. I konašno stigosmo. To mjesto je odmah izmamilo moj osmijeh. Svuda oko mene bijelo, drveće ukrašeno, predivno. Čim smo iznajmili sanke, prešli smo u akciju. Padale su šale, ali i mi. Iako je bilo padova, sudara, na kraju bismo se smijali. Zatim je uslijedila prava zabava! Spojili smo se sankama i tako se nas dvadesetoro spuštalo niz brežuljak. Bilo je odlično. Kasnije smo otišli da se zgrijemo u restoranu. Uživali smo u toplom , lijepom ambijentu. Zanimljivo je to što je bilo čak sedam nacionalnosti: Slovenci, Albanci, Crnogorci, Hrvati, Španci, Ruskinja, Francuzi. Zbog toga volim oratorij jer nas ima sa svih strana, svi smo različiti,a opet tako slični. Kada su nam rekli da treba da krenemo, razočarali smo se jer smo htjeli da ostanemo još!! Ali nismo mogli da ostanemo tamo vječno. Krenuli smo. Opet smo uživali u ljepoti Crne Gore!
Stigli smo u Podgoricu, radosni. Malo smo se smrzli dok smo čekali roditelje, ali nema veze, taman je bilo vremena da se podsjetimo današnjih događaja.
I ako se Oratorij završio, mi ćemo,nadam se, biti u kontaktu. Ali zato jedva čekam da se opet sastanemo na ljetnjem Oratoriju! Pa, vidimo se tamo!

Andrijana Paljušević